Gezellig Stel gezocht

  • Spontaan gezellig stel

    =13.99996pxHoi, Wij zijn een stel van eind 60 maar jong van hart. We wonen met veel plezier in Venlo. Door een druk leven vanwege werk en kinderen hebben we te weinig mogelijkheden gehad om  echte vrienden te maken. Nu we wat rustiger aan zijn gaan doen en de kinderen uit huis zijn zoeken we via deze weg een leuke en serieuze vriendschap. Waarin je een lach en traan leuke en minder leuke tijden kan delen. Kortom  waar de vriendschap van beide kanten komt en waar een leuke klik is.Daarbij denken we aan gezellige avondjes thuis, of uit naar theater, film of een etentje. Ook fietsen of wandelen, weekeindje weg of vakantie lijkt ons leuk om samen te doen. We houden van eerlijk en openheid. Geen bijbedoelingen maar er voor elkaar zijn als het nodig is, humor, lachen, serieus zijn als moet, je moet gewoon jezelf kunnen zijn. Als het klikt moet afstand of leeftijd niet de grootste obstakel zijn. Spreekt jullie  dit aan laat dan een berichtje achter en hopelijk volg er een leuke vriendschap. Afstand is in principe geen probleem, maar in de regio Venlo zou praktisch zijn.

  • Spontaan gezellig stel

    Cleopatra

    ,Wij zijn een gezellig stel van eind 60 maar jong van hart. We wonen met veel plezier in Noord Limburg. Nu we wat rustiger aan zijn gaan doen en de kinderen uit huis zijn zoeken we via deze weg een leuke en serieuze vriendschap. Waarin je een lach en traan leuke en minder leuke tijden kan delen. Daarbij denken we aan gezellige avondjes thuis, of uit naar theater, film of een etentje. Ook fietsen of wandelen, weekeindje weg of vakantie lijkt ons leuk om samen te doen. We houden van eerlijk en openheid. Geen bijbedoelingen maar er voor elkaar zijn als het nodig is, humor, lachen, serieus zijn als moet, je moet gewoon jezelf kunnen zijn. Spreekt jullie  dit aan laat dan een berichtje achter en hopelijk volg er een leuke vriendschap. Afstand is in principe geen probleem, maar in de regio Venlo zou praktisch zijn.

  • Boet

    Wij stel midden 60 regio zuid Oost Brabant,(omgeving deurne)de omschrijving van jullie spreekt ons aan,vernemen graag jullie reactie.

  • peter

    hallo wij ook stel 61 en 66 jaar komen ongeveer 15 km boven eindhoven vandaan houden van fietsen (met mooi weer) gezelschap spelletje gaan graag naar de sauna verder kletsen bakkie koffie pilsje / wijntje we horen het wel je mag ons voor met info gewoon mailen peter128peter@live.nl

  • Boet

    Goedemiddag Cleopatra,hierbij ons mailadres;colt52@live.nl 

    kunnen daar verder kennismaken (Boet)

  • Spontaan gezellig stel

    Boet

    Wij stel midden 60 regio zuid Oost Brabant,(omgeving deurne)de omschrijving van jullie spreekt ons aan,vernemen graag jullie reactie.

    Hoi,

    Zag dat jullie gereageerd hadden.

    Hartstikke leuk.

    Kunnen jullie svp iets meer vertellen over  jullie zelf.(lfh53@ziggo.nl)

    Wellicht dat we dan nader kennis kunnen maken

    Groet L & A